Παιδική ηλικία. Αδιατάρακτη.

Με τόσα πολλά πράγματα για μάθηση, εξερεύνηση και δραστηριότητα, η παιδική ηλικία είναι μια απόλαυση για τις αισθήσεις. Στην πραγματικότητα, η ικανότητα ακρόασης ήχων είναι κρίσιμη για την κατάκτηση της γλώσσας, τη μάθηση και την κοινωνική ανάπτυξη του παιδιού σας. Το 360ΤΜ είναι ειδικά κατασκευασμένο για σοβαρές έως πολύ σοβαρές απώλειες ακοής και συνδέει αποτελεσματικά το παιδί σας στον κόσμο των ήχων και στη δυνατότητα μιας αδιατάρακτης ζωής.

Το 360 προσφέρει στα παιδιά μια καινοτομική τεχνολογία που τα βοηθά να επικοινωνούν, να μαθαίνουν και να ευημερούν στην καθημερινότητά τους.

Λύσεις φιλικές για τα παιδιά 
• Πρώτα η ασφάλεια: διατίθεται ανθεκτική θύρα μπαταρίας και κάλυμμα χειριστηρίου έντασης ήχου, ενώ ένα μίνι άγκιστρο αυτιού προσφέρει τη μέγιστη συγκράτηση.
• Έτοιμο για σχολική αίθουσα: όταν συνδυάζεται με προαιρετική μονάδα DAI ή συμβατό ενσωματωμένο δέκτη FM. Το 360 λειτουργεί μες όλα τα συστήματα FM.

Ανθεκτική κατασκευή που διαρκεί
Το 360 είναι ανθεκτικό, αξιόπιστο και αντιμετωπίζει εύκολα την καθημερινότητα, ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για σκάψιμο στην άμμο, για άλματα και τρέξιμο ή για πάλη στο πάτωμα με έναν φίλο.

Μια φόρμουλα που ταιριάζει παντού 
Το 360 διέπεται από το DSL v.5, την κορυφαία βιομηχανική φόρμουλα παιδιατρικής εφαρμογής, με επίκεντρο την ηλικία του παιδιού και τις ανάγκες ηχητικής ενίσχυσης.

Λάβετε θέσεις, έτοιμοι, μεγαλώστε
Τα πολλά χαρακτηριστικά του 360 μπορούν να ενεργοποιηθούν και να προσαρμοστούν, όπως απαιτείται, προσφέροντας ένα ισχυρό ακουστικό βοήθημα που προσαρμόζεται στις αυξανόμενες ανάγκες του παιδιού που μεγαλώνει.

Το 360 είναι διαθέσιμο σε αποχρώσεις του δέρματος.