Εργαστήριο ακουστικών

Αντικείμενο της εταιρίας μας είναι η εφαρμογή ακουστικών βαρηκοΐας τηρώντας όλους τους θεμελιώδεις κανόνες που απαιτούνται από τα σύγχρονα κέντρα αποκατάστασης της ακοής μέσω των ακουστικών βοηθημάτων.
Έχουμε αναπτύξει σημαντική δραστηριότητα στον τομέα της παροχής υπηρεσιών και εξειδικευμένων προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, για την υποβοήθηση της ακοής.
Στα πλαίσια προσαρμογής στις ανάγκες σας επεκτείναμε τις δραστηριότητές μας με τη δημιουργία ενός σύγχρονου εργαστηρίου συντήρησης, επισκευής και κατασκευής ακουστικών βαρηκοΐας το οποίο λειτουργεί στην έδρα της επιχείρησης στην Πάτρα, με τα πλέον σύγχρονα εργαλεία και στελεχώνεται με άρτια επιστημονικά εκπαιδευμένο προσωπικό.
Η εταιρία προσφέρει με υπευθυνότητα τις πλέον ολοκληρωμένες και κατάλληλες λύσεις σε προβλήματα ακοής, παρέχοντας εγγυήσεις αποτελεσματικότητας, καλής λειτουργίας με την χρήση της υπερσύγρονης τεχνολογίας.
Η συνεχής εκπαίδευση στις νέες τεχνολογίες των ακουστικών βοηθημάτων μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε υπηρεσίες ακοής, οι οποίες καλύπτουν όλους τους τύπους βαρηκοΐας ανεξαρτήτου βαθμού και παθήσεως.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Διαθέσιμα μεγέθη και χρώματα