Τα Ακουστικκα σας βοηθούν να ακούτε και να ζείτε καλύτερα

Εκπληκτική ποιότητα ήχου και συνδεσιμότητα

Ακούστε τις συνομιλίες με σαφήνεια και αβίαστα σε όλα τα περιβάλλοντα - ακόμα και όταν οι άνθρωποι φορούν μάσκες προσώπου - και απολαύστε αξιόπιστη απόδοση ροής με ακουστικά βαρηκοΐας Livio.

Τα ακουστικά βαρηκοΐας Livio λειτουργούν άψογα με αξεσουάρ και τις αγαπημένες σας ψηφιακές συσκευές για να σας βοηθήσουν να συνδεθείτε με τον κόσμο σας.

Ακουστικά βαρηκοΐας με τεχνολογία Bluetooth

Το Livio συνδέεται με συσκευές Apple και Android μέσω Bluetooth, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Thrive Hearing Control για να διαχειριστείτε εύκολα τις ρυθμίσεις του ακουστικού σας και να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια σειρά από δυνατότητες.

Επαναφορτιζόμενα ακουστικά βαρηκοΐας: βολικά και αξιόπιστα

Με τα ακουστικά βαρηκοΐας Livio λαμβάνετε την πιο έξυπνη επαναφορτιζόμενη λύση της βιομηχανίας με τη συσκευή μας με τον καλύτερο ήχο και την καλύτερη απόδοση.

Παρέχει ακρόαση έως και 24 ώρες με μία φόρτιση.

Διατηρεί αρκετή φόρτιση για να παρέχει φορητή φόρτιση τρεις φορές.

Τα αποτελέσματα θα διαφέρουν ανάλογα με τη χρήση ασύρματου δικτύου και τη λειτουργία.

Εξερευνήστε το Livio και το Thrive

Οι λειτουργίες

...

Αυτοελεγχος

...

Λειτουργία μάσκας

...

Υπενθυμίσεις

...

TeleHear

...

Βοηθός δοκιμής

Δοκιμάστε το livio

Συχνές ερωτήσεις

Πίσω από το αυτί (διατίθεται και σε επαναφορτιζόμενο)

Δέκτης Σε Κανάλι (διατίθεται και σε επαναφορτιζόμενο)

Μέσα στο αυτί (διατίθεται και σε επαναφορτιζόμενο)

Μέσα στο κανάλι(διατίθεται και σε επαναφορτιζόμενο)

Ναι, τα ακουστικά βαρηκοΐας είναι διαθέσιμα για άτομα με μονόπλευρη απώλεια ακοής. Το σύστημα Starkey CROS παρέχει λύσεις για:

Όσους δεν μπορούν να ακούσουν στο ένα αυτί και έχουν φυσιολογική ακοή στο άλλο αυτί (CROS)

Εκείνους με μικρή έως καθόλου ακοή στο ένα αυτί τους και απώλεια ακοής στο καλύτερο αυτί τους (BiCROS)

Η ενίσχυση με ακουστικά βαρηκοΐας μπορεί να φέρει ανακούφιση σε άτομα που έχουν εμβοές, καθώς μπορεί να ενισχύσουν τους ήχους του περιβάλλοντος που μπορούν να βοηθήσουν στην απομάκρυνση της εστίασης από τις εμβοές.

Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που θα καθορίσουν ποιο βοήθημα ακοής θα είναι το κατάλληλο για εσάς. Περιλαμβάνουν τη φύση και τη σοβαρότητα της απώλειας ακοής, τον τρόπο ζωής σας και τις δραστηριότητες που απολαμβάνετε τακτικά, τη δουλειά σας, την όραση και την επιδεξιότητά σας, καθώς και το μέγεθος και το σχήμα του εξωτερικού σας αυτιού και του εσωτερικού ακουστικού πόρου. Μπορείτε να ξεκινήσετε με το εργαλείο εύρεσης βοηθημάτων ακοής, αν και τελικά ο Γιατρός σας θα πρέπει να σας συμβουλεύσει σχετικά με την καλύτερη επιλογή για εσάς.