Ακουστικο Bαρηκοιας Εξωτερικό

Της εταιρειας Unitron

Ακουστικα βαρηκοιας της εταιρείας Unitron Εξωτερικα (BTE)

Ακουστικο Βαρηκοιας Εξωτερικό Moxi BTE

Επικεντρωθείτε στην ομιλία. Το AutoFocus 360 χρησιμοποιεί ένα διφωνικό δίκτυο τεσσάρων μικροφώνων για να προσδιορίσει από πού προέρχεται η ομιλία και αλλάζει δυναμικά την ενίσχυση σε κάθε αυτί.

Υποβάθμιση των περισπασμών. Το AutoFocus 360 χρησιμοποιεί δυναμική μείωση θορύβου για τη μείωση του θορύβου περιβάλλοντος που αποσπά την προσοχή, καθιστώντας ευκολότερη τη συμμετοχή σε συνομιλίες πρόσωπο με πρόσωπο σε πολύπλοκα περιβάλλοντα όπως ένα πολυσύχναστο καφενείο.

Ενισχύστε απαλές φωνές. Κάθε φωνή είναι σημαντική για τη συνομιλία. Η απαλή ανύψωση ομιλίας ενισχύει τις λεπτές αποχρώσεις στην ομιλία, καθιστώντας ακόμη πιο ήσυχες φωνές πιο καθαρές και πιο άνετες στην ακρόαση.

Κρατήστε τις λεπτές ενδείξεις. Σχεδιάσαμε το Spatial Awareness για να αντισταθμίσουμε τα σημάδια που συνήθως χάνονται στα ακουστικά βαρηκοΐας.

Διατείθεται σε πολλα διαφορετικά χρώματα

Ακουστικο Βαρηκοιας Εξωτερικό Moxi RIC

Αυτα τα μοντέλα ειναι μικρότερα απο τα τυποποιημένα ΒΤΕ και είανι διαθέσιμα για ήπια εως και σοβαρή απώλεια ακοής. Μπορούν να φορεθούν άνετα πίσω απο το αυτί. Τα μοντέλα αυτα είναι διαθέσιμα σε πολλά διαφορετικά χρώματα, στυλ και σχέδια.

Ακουστικα βαρηκοιας πίσω από το αυτί.

  • Ακουστικα βαρηκοιας λίγο μεγαλύτερα από αυτά που εφαρμόζουν στον ακουστικό πόρο, αλλά μερικά είναι εξαιρετικά μικρά και το λεπτό σωληνάκι είναι σχεδόν αόρατο.
  • Μπορεί να τοποθετηθεί μεγαλύτερη μπαταρία για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και μεγαλύτεροι ενισχυτές για πιο σοβαρές απώλειες ακοής.
  • Μπορεί τα Ακουστικα βαρηκοιας να τοποθετηθούν την ίδια ημέρα με την αξιολόγηση της ακοής σας.
  • Μερικά Ακουστικα βαρηκοιας δεν βουλώνουν (ή γεμίζουν) το κανάλι του αυτιού, έτσι ώστε οι ήχοι να είναι πιο φυσικοί, ιδιαίτερα η δική σας φωνή.
  • Μπορεί να είναι μια καλή επιλογή αν έχετε δυσκολίες στον χειρισμό.

Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα

Μια συνεδρία με έναν εξειδικευμένο ακοοπροσθετιστή θα σας βοηθήσει στην
κατάλληλη επιλογή και σωστή παραμετροποίηση του ακουστικού σας

Σχετικά με την εταιρεία

Η εταιρεία Επικοινωνία Ακουστικα Βαρηκοιας είναι αναγνωρισμένο κέντρο εφαρμογής ακουστικών βαρηκοΐας,
με υπεύθυνη την κα Παλαιοθεοδώρου Ουρανία ακοοπροθετιστής H.A.D.

Δείτε περισσότερα
Σχετικά με την απώλεια ακοής

Υπάρχουν τρεις τύποι απώλειας ακοής - αισθητηριακή απώλεια ακοής, αγώγιμη και μικτή.

Δείτε περισσότερα
Ρύθμιση ακουστικού βαρηκοιας

Το ιδανικότερο ακουστικό βαρηκοΐας, είναι εκείνο που θα αποτελεί φυσική προέκτασή σας.

Δείτε περισσότερα
Ωράριο λειτουργίας

Δευ-Τρι-Πεμ-Παρ
09.00 - 13.00
18.00 - 20.00

Τετ-Σαβ
09.00 - 13.00

Συχνές Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Απαντάμε συνοπτικά στις συνήθεις ερωτήσεις σας

Τα ακουστικά βαρηκοΐας δεν έχουν ημερομηνία λήξεως. Η διάρκεια ζωής τους εξαρτάται από την φροντίδα που τους παρέχουμε και εάν τηρούμε τους τακτικούς ελέγχους που ορίζει ο κατασκευαστής.
Τα ακουστικά νέας τεχνολογίας που διαθέτουμε, επαναπρογραμματίζονται και ρυθμίζονται σε οποιαδήποτε μεταβολή της ακουστικής σας ικανότητας ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες σας, σε σχέση με τα παλιάς τεχνολογίας ακουστικά που είχαν περιορισμένες δυνατότητες επαναρρύθμισης.
Σε περίπτωση που η ακουστική μας ικανότητα έπεφτε με το πέρασμα του χρόνου τότε θα έπρεπε να αγοράσουμε καινούρια ακουστικά.

Οι νέες σειρές ακουστικών έχουν ξεπεράσει προ πολλού τα προβλήματα του ανεπιθύμητου και ενοχλητικού σφυρίγματος κατά την χρήση τους.
Τα συστήματα ελέγχου υψηλής τεχνολογίας αποτρέπουν αυτά τα συμπτώματα και η εξάλειψη τους μας επιτρέπουν να απολαμβάνουμε την εφαρμογή των ακουστικών μας βοηθημάτων.

Η απόφαση εφαρμογής ενός ή δύο ακουστικών βαρηκοΐας εξαρτάται από την διάγνωση του τύπου και του βαθμού της ακουστικής απώλειας του ασθενή.
Σε γενικές γραμμές θα πρέπει να θεωρείται αυτονόητο ότι εφόσον έχουμε πρόβλημα και στα 2 αυτιά θα πρέπει να ακολουθείται η λύση της αμφίπλευρης εφαρμογής ώστε να έχουμε ως αποτέλεσμα την καλύτερη κατανόηση των ήχων και την καλύτερη διάκριση ομιλιών σε θορυβώδη περιβάλλον.
Η φύση έχει ορίσει ότι μπορούμε να λειτουργήσουμε ακουστικά χρησιμοποιώντας και τα 2 όργανα ακοής και δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε.

Εγγραφείτε στο newsletter

Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα και τος προσφορές μας.


Κατασκευη ιστοσελιδας Web Development & Digital Marketing Studio WEST COAST STORIES