Ακουστικο Bαρηκοιας Εσωτερικό

Της εταιρειας Unitron

Ακουστικα βαρηκοιας της εταιρείας Unitron Εσωτερικα (ΙTE)

Ακουστικο Βαρηκοιας Εσωτερικό ΙTE

Η οικογένεια Insera ITE φέρνει τους ασθενείς πιο κοντά στην καρδιά των συνομιλιών που δεν θέλουν να χάσουν. Το Insera παρέχει την καλύτερη κατευθυντική απόδοση σε προσαρμοσμένα προϊόντα, έτσι ώστε η ομιλία να είναι πιο κατανοητή και όλα να ακούγονται φυσικα όπως θα έπρεπε.

Το EarMatch αναλύει πολλαπλές ανατομικές παραμέτρους χρησιμοποιώντας ένα 3D μοντέλο που δημιουργείτε από την αποτύπωση του αυτιού τον ασθενή.

Ο αλγόριθμος αναγνώρισής μας αναγνωρίζει τα αυτιά αναλύοντας τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους και, στη συνέχεια, πραγματοποιεί αναζήτηση στη συγκριτική βάση δεδομένων μας για να επιλέξει μια αντιστοίχιση.

Η διαδικασία μοντελοποίησης μας προσαρμόζει τη βαθμονόμηση του διαμορφωτή δέσμης για να δημιουργήσει μια κατευθυντική απόκριση βελτιστοποιημένη για το αυτί του ατόμου.

Ακουστικα βαρηκοιας μέσα στο αυτί

  • Ακουστικα βαρηκοιας Ορατά στο αυτί
  • Τα πολύ μικρά μεγέθη Ακουστικων βαρηκοιας είναι μια αρκετά διακριτική επιλογή.
  • Αυτα τα Ακουστικα βαρηκοιας επειδή προσαρμόζονται στον ακουστικό πόρο του αυτιού σας, απαιτούνται επιπλέον επισκέψεις στον ακοοπροθετιστή.
  • Το μικρό μέγεθος Ακουστικων βαρηκοιας ενδέχεται να είναι ένα ζήτημα αν έχετε δυσκολίες με τον χειρισμό.
  • Όσο πιο βαθιά εφαρμόζονται τα Ακουστικα βαρηκοιας μέσα στον ακουστικό πόρο, περισσότερη απόφραξη (βουλωμένο αυτί) μπορεί να αντιμετωπίσετε.

Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα

Μια συνεδρία με έναν εξειδικευμένο ακοοπροσθετιστή θα σας βοηθήσει στην
κατάλληλη επιλογή και σωστή παραμετροποίηση του ακουστικού σας

Σχετικά με την εταιρεία

Η εταιρεία Επικοινωνία Ακουστικα Βαρηκοιας είναι αναγνωρισμένο κέντρο εφαρμογής ακουστικών βαρηκοΐας,
με υπεύθυνη την κα Παλαιοθεοδώρου Ουρανία ακοοπροθετιστής H.A.D.

Δείτε περισσότερα
Σχετικά με την απώλεια ακοής

Υπάρχουν τρεις τύποι απώλειας ακοής - αισθητηριακή απώλεια ακοής, αγώγιμη και μικτή.

Δείτε περισσότερα
Ρύθμιση ακουστικού βαρηκοιας

Το ιδανικότερο ακουστικό βαρηκοΐας, είναι εκείνο που θα αποτελεί φυσική προέκτασή σας.

Δείτε περισσότερα
Ωράριο λειτουργίας

Δευ-Τρι-Πεμ-Παρ
09.00 - 13.00
18.00 - 20.00

Τετ-Σαβ
09.00 - 13.00

Συχνές Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Απαντάμε συνοπτικά στις συνήθεις ερωτήσεις σας

Τα ακουστικά βαρηκοΐας δεν έχουν ημερομηνία λήξεως. Η διάρκεια ζωής τους εξαρτάται από την φροντίδα που τους παρέχουμε και εάν τηρούμε τους τακτικούς ελέγχους που ορίζει ο κατασκευαστής.
Τα ακουστικά νέας τεχνολογίας που διαθέτουμε, επαναπρογραμματίζονται και ρυθμίζονται σε οποιαδήποτε μεταβολή της ακουστικής σας ικανότητας ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες σας, σε σχέση με τα παλιάς τεχνολογίας ακουστικά που είχαν περιορισμένες δυνατότητες επαναρρύθμισης.
Σε περίπτωση που η ακουστική μας ικανότητα έπεφτε με το πέρασμα του χρόνου τότε θα έπρεπε να αγοράσουμε καινούρια ακουστικά.

Οι νέες σειρές ακουστικών έχουν ξεπεράσει προ πολλού τα προβλήματα του ανεπιθύμητου και ενοχλητικού σφυρίγματος κατά την χρήση τους.
Τα συστήματα ελέγχου υψηλής τεχνολογίας αποτρέπουν αυτά τα συμπτώματα και η εξάλειψη τους μας επιτρέπουν να απολαμβάνουμε την εφαρμογή των ακουστικών μας βοηθημάτων.

Η απόφαση εφαρμογής ενός ή δύο ακουστικών βαρηκοΐας εξαρτάται από την διάγνωση του τύπου και του βαθμού της ακουστικής απώλειας του ασθενή.
Σε γενικές γραμμές θα πρέπει να θεωρείται αυτονόητο ότι εφόσον έχουμε πρόβλημα και στα 2 αυτιά θα πρέπει να ακολουθείται η λύση της αμφίπλευρης εφαρμογής ώστε να έχουμε ως αποτέλεσμα την καλύτερη κατανόηση των ήχων και την καλύτερη διάκριση ομιλιών σε θορυβώδη περιβάλλον.
Η φύση έχει ορίσει ότι μπορούμε να λειτουργήσουμε ακουστικά χρησιμοποιώντας και τα 2 όργανα ακοής και δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε.

Εγγραφείτε στο newsletter

Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα και τος προσφορές μας.


Κατασκευη ιστοσελιδας Web Development & Digital Marketing Studio WEST COAST STORIES